Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

Ontwaak je huid deze lente: tijd voor vernieuwing!

Ontwaak je huid deze lente: tijd voor vernieuwing!

Voorjaarsbehandeling

Oh wat vind ik het voorjaar een heerlijke tijd. Word jij ook zo blij als de zon gaat schijnen? De dagen worden langer en de temperaturen beginnen te stijgen, waardoor we steeds vaker naar buiten gaan om te genieten van de frisse lucht en de warme zonnestralen. 

Omdat we zo blij worden van de zon, vergeten we onze huid nog wel eens. Het is namelijk belangrijk om je huid te laten wennen aan de zon. Het is daarnaast ook belangrijk om je huidverzorgingsroutine weer even onder de loep te nemen. Na de winter heeft je huid namelijk weer wat extra verzorging en aandacht nodig. Door de koude buitenlucht en de droge verwarming in huis word je huid vaak droog en ziet er dof uit.

Dus laten we deze lente niet alleen genieten van het buitenleven, maar laten we ook zorg dragen voor onze huid, zodat ze weer kan stralen in het lentezonnetje.

Ik geef je graag tips van hoe je dit kunt aanpakken:

  • Begin met het bekijken van de producten die je momenteel gebruikt. In het voorjaar kan het prettig zijn om over te stappen op een minder rijke reiniging en crème dan in de winter. 
    In het voorjaar veranderen namelijk de omgevingsfactoren, zoals de temperatuur en vochtigheid. De lucht wordt vaak vochtiger en warmer dan in de winter, wat betekent dat de huid minder snel uitdroogt. Hierdoor heeft jouw huid meestal minder behoefte aan zware hydratatie en kan een minder rijke reiniging en crème voldoende zijn om de huid gezond en in balans te houden.
  • Kijk altijd goed naar de behoeften van je huid. Als je merkt dat je huid te droog of te vet aanvoelt, pas dan je routine aan om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van je huid gedurende het seizoen.

Nu je meer tijd buiten gaat doorbrengen, is het belangrijk om je huid te beschermen tegen verschillende invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan de schadelijke effecten van de zon, vrije radicalen en uitlaatgassen.

Aan de andere kant kan het ook zijn dat je bepaalde producten wilt toevoegen aan je routine, zoals een serum met antioxidanten om je huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Of een zonnecrème om te beschermen tegen de zon.

Nu is de UV-index nog niet zo hoog als in de zomer. Dit betekent dat de zonnestralen minder intens zijn, maar het betekent niet dat je huid niet blootgesteld wordt aan schadelijke UV-straling. Zelfs bij een lagere UV-index is het essentieel om je huid te beschermen tegen de zon om vroegtijdige veroudering, schade en pigmentvlekken te voorkomen. Dus vergeet niet om dagelijks een zonnebrandcrème met een SPF te gebruiken, zelfs op bewolkte dagen, om je huid gezond te houden en haar jeugdige uitstraling te behouden.

Wist je dat UVA-straling door glas heen kan komen? Een leuk geheugensteuntje: UVA = Aging en UVB is Burning.

Nu zul je bij jezelf afvragen: “ HELP waar moet ik beginnen?. 

Hoe weet ik wat bij mij past en wat ik het beste kan gebruiken?”

In mijn salon bied ik een huidmeting aan om de conditie van je huid te beoordelen. Deze meting geeft inzicht in het niveau van sebum, het natuurlijke vetstofje dat je huid beschermt, en vocht in je huid. Met deze waardevolle informatie kunnen we vervolgens de perfecte producten kiezen die precies aansluiten bij de behoeften van jouw huid.

Ik heb een uitgebreid assortiment van huidverbeterende producten dat helemaal op jouw unieke huid kan worden afgestemd.

Dus maak een afspraak voor een voorjaarscheck zodat jij met vertrouwen kunt genieten

van een stralende en gezonde huid, perfect voor het voorjaar.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Overige blogs

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!

Gerelateerde berichten

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!