Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

WIE IS LINDA?

Aangenaam, Linda!

Zelf heb ik van nature een vrij rode huid en die zat me vroeger echt in de weg. Bijvoorbeeld tijdens het uitgaan. Door de warmte werd mijn hele hoofd knalrood. Ik voelde me dan altijd zo onzeker. Genieten lukte dan niet. Ik was altijd op zoek naar producten en oplossingen om die roodheid te verminderen. Ook bezocht ik regelmatig een schoonheidsspecialiste.

 

Ironisch genoeg werkte ik bij bedrijven waar ik het visitekaartje van het bedrijf was. Mede daardoor vond ik het zo belangrijk om er goed uit te zien. Met make-up ging ik mijn huid verbergen. Dan voelde ik mij zekerder. Inmiddels weet ik dat verbergen niet dé oplossing is, en er nog zoveel meer mogelijkheden zijn om je zelfverzekerd te voelen over je huid.

 

Bij mijn laatste baan was ik commercieel assistent bij een hypotheekkantoor. Ik had het best naar m’n zin, maar er kriebelde iets…ik wilde uiteindelijk tóch iets anders. Iets voor mezelf. Waar ik een passie voor voel en waar ik mensen mee help! Vanuit mijn eigen ervaring, het zelf leren omgaan met mijn onrustige huid, is de drive ontstaan om andere vrouwen te helpen. Zo is Mijn Huidcoach ontstaan.

Schoonheidsspecialiste

Ik help je bij het realiseren van de beste versie van… JOU. 

Zonder drastische ingrepen, maar met de juiste producten en behandelingen zonder toevoegingen die de huid irriteren. Zodat jij met een goed gevoel, blij en zelfverzekerder mijn salon uitloopt.

Linda Langeberg

NAMELIJK...

Met huidverbetering ga je namelijk een stapje verder. Echt de diepte in.

Eén enkele behandeling, dat is niet de oplossing. Huidverbetering is een traject waarbij we samen aan de huid blijven werken. Naast de behandelingen zijn goede producten dus essentieel. Met een intake, huidmeting, behandelingen en productadvies werken we aan een huid zonder problemen. Gaan we het samen aan?

Jouw gezicht is immers je visitekaartje als sterke vrouw!

Gaan wij het samen aan?

Boek je afspraak rechts onderin of stuur een mail

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!