Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

Acne behandeling

Wat is acne precies?

Acne is een heel vervelende huidaandoening die vooral veel voorkomt in de puberteit. Maar ook volwassenen kunnen nog last krijgen van puistjes. Vaak spelen hormonale veranderingen een belangrijke rol. Daarnaast kunnen leefstijl, voeding, maar ook het gebruik van cosmetica zorgen voor (meer) onzuiverheden.

Acne berust op een ontsteking van de talgklieren. In de puberteit worden de talgklieren groter en gaan meer talg produceren. Overproductie van talg en een verhoorning van de afvoergang zorgen ervoor dat er een ophoping van talg ontstaat, mee-eters of comedonen genaamd. In een later stadium kunnen dan ontstekingen ontstaan, papels en pustels geheten.

De eerste stap naar een rustige huid is om samen uit te zoeken waardoor jouw puistjes nu eigenlijk ontstaan. Want dan kunnen we de juiste behandeling en huidverzorging kiezen. Er is namelijk geen standaardbehandeling en het behandelproject verschilt per persoon.

acne close up

Tip

Check jouw polisvoorwaarden van jouw verzekeraar. Mijn Huidcoach heeft de specialisatie Acne en een AGB code waardoor jij mijn nota kan indienen voor een vergoeding.

behandeling

  • Intakegesprek ACNE 45 min € 35
  • Intensieve Reiniging 45 min € 58
  • Chemische Peeling 45 min € 99

Litteken Behandeling

Als jouw acne rustig is en je hebt littekens en plekjes kan er ook een behandeling worden ingezet zoals Microneedling of microdermabrasi

  • Microdermabrasie 60 min € 95
  • Microneelding 45 min € 140
Acne behandeling

kies nu voor jezelf

maak een afspraak

In een gratis kenningsmakingsgesprek vertel jij over jouw huid en je wensen.  We kijken of het klikt en of we een goed gevoel hebben. Als dat zo is, kunnen we aan de slag en plannen we een intake.

MIJN HUIDCOACH

PRIJZEN & Meer

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!