Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

GEZICHTSBEHANDELING

Bij huidverbetering is het essentieel om een gezichtsbehandeling of kuur te volgen, in combinatie met hoogwaardige producten voor langdurig en blijvend resultaat. Als je bijvoorbeeld een gevoelige huid hebt en aan je anti age wil werken.

ANTI AGE TEGEN RIMPELS EN VERSLAPPING

Wil jij rimpels voorkomen en met anti age aan de slag? Wil je een jongere huid, maar ben je niet toe aan botox of fillers? Als we ouder worden verminderen de kwaliteit en aanmaak van collageen. Er ontstaan lijntjes en rimpels, de huid wordt losser en gezichtscontouren vervagen. Om de huid strakker te maken, moet er meer collageen worden aangemaakt.

Mijn oplossing: door het juiste behandelplan, gezichtsbehandeling en producten wordt jouw huid elastischer en soepel. Rimpels worden zichtbaar verzacht en contouren verstevigd met zuivere hyaluron.

Resultaat: een jonger en strakker gezicht. Bekijk met welke producten ik werk.

GEVOELIGE HUID EN AANLEG VOOR ECZEEM EN DERMATITIS

Een gevoelige huid raakt snel geïrriteerd. Ze wordt rood, jeukt en je ervaart een spanningsgevoel. Dit ontstaat wanneer de beschermende barrière van de huid wordt aangetast en de natuurlijke pH-waarde stijgt. Triggers kunnen genetisch zijn, maar ongeschikte reinigers- en verzorgingsproducten, allergie-kritische geur- en kleurstoffen, weersinvloeden, milieu-invloeden en stress dragen ook zeker bij.

Mijn oplossing: een afgestemd behandelplan dat inwerkt op het zenuwstelsel van de huid en de natuurlijke beschermingsfunctie herstelt.

Resultaat: de beschadigde huidbarrière herstelt, roodheden, jeuk en spanningsgevoel verminderen en ongemakken als warmtegevoel en zwelgen nemen af. Het vochtgehalte in de huid neemt toe en het huidoppervlak is gladder en zachter.

PIGMENT

Pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid, die op elke plek van het lichaam kunnen voorkomen. Pigment is een stof (melanine) die wordt aangemaakt in de diepste laag van de opperhuid. Soms wordt er te veel pigment aangemaakt of pigment gaat samenklonteren. Pigmentvlekken ontstaan ook door hormonale schommelingen. Denk aan het zogenaamde zwangerschapsmasker. Of door trauma aan de huid.

Mijn oplossing: we kijken naar de oorzaak van je pigmentvlekken. Daarna pakken we alle fasen van de melanineproductie aan door de hyperpigmentatie te corrigeren en nieuwe vlekken voorkomen. 

Resultaat: een egalere, stralende huid.

ROSACEA

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht waarbij de huid rood is met uitgezette bloedvaatjes. Ook vaak met bultjes en puistjes. Vaak zijn er drie fases bij rosacea. De eerste begint meestal met couperose en een prikkelend, soms pijnlijk gevoel. In de tweede fase verandert het huidbeeld. De roodheid is steeds meer aanwezig en de haarvaten ontwikkelen zich sneller en oppervlakkiger. De huid wordt gevoeliger en vetter, of juist droger. In de derde fase zijn er meer pukkels en pustels, en raakt de huid ontstoken.

Mijn oplossing: mijn behandelplan herstelt jouw huidbalans. Je huid wordt sterker en rustiger. 

Resultaat: een rustige huid die weer prettig aanvoelt.

COUPEROSE

Couperose: zichtbaar verwijde adertjes, vlekkerige roodheden, warmte- en spanningsgevoel. Couperose is veel meer dan alleen een schoonheidsprobleem. Het is een genetisch bepaalde uitzetting van bloedvaten in het gezicht.

Mijn oplossing: met de juiste producten en gezichtsbehandeling verminder ik roodheid en eventuele ontstekingen. De huid en bloedvaten komen in balans en we voorkomen nieuwe vorming van gesprongen adertjes. 

Resultaat: versterkte en gestabiliseerde bloedvaatjes, verminderde roodheden en ontstekingen en zwellingen.

VETTE HUID

De vette huid uit zich in grote, verwijde poriën en storingen in de verhoorning. Er zijn twee varianten: het dof-droge huidbeeld met vastzittende mee-eters, schilfers en verhoogde gevoeligheid (Seborrhoe Sicca). En de olie-glanzende variant, met ontstoken onzuiverheden en neiging tot acne (Serborrhoe Oleosa).

Mijn oplossing: herstel van de huidbarrière, reguleren van verhoorning, verminderen van irritaties, onzuiverheden en ontstekingen en het voorkomen van ontstekingen. 

Resultaat: een rustige, egale huid die weer straalt.

MIJN BEHANDELINGEN

Een huidcoach gebruikt de Dermapen om de gevoelige huid te verbeteren

GEZICHTSBEHANDELING MICRONEEDLING

Een gezichtsbehandeling met microneedling zorgt voor een egale en stralende huid. Met de Dermapen maak ik vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar, maar groot genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Dit geeft een natuurlijk herstel van de huid. Resultaat: de prikkeling in het bindweefsel versnelt namelijk de aanmaak van collageen en elastine.

Anti Age & KUURBEHANDELING

Volg een reeks van 6 kuurbehandelingen voor een optimale huidverbetering en langdurig resultaat. Resultaat: de huid herstelt zich en roodheid, jeuk en een trekkerig gevoel nemen af. Het vochtgehalte komt in balans en de huid is gladder en zachter.

PEELINGEN

Peelingen zorgen voor een gezonde uitstraling en herstel van de huidconditie. Het is een vorm van anti age. Onze huid vernieuwt zichzelf voortdurend. Hoe snel en effectief dit gaat, is afhankelijk van de conditie van je huid. Bij een peelingbehandeling worden met natuurlijke zuren dode huidcellen verwijderd. Resultaat: de huid kan zich weer vernieuwen en fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken worden verzacht.

MICRODERMABRASIE

Na één gezichtsbehandeling al een mooi resultaat. Onderga de behandeling eenmalig, als oppepper of in kuurverband voor het beste en mooiste resultaat. Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Zo kan de huid werkstoffen beter opnemen, waardoor ze meer effect hebben in de huid. Resultaat: een zachtere, gelijkmatiger huid. De huid is beter in staat werkzame stoffen op te nemen en deze hebben een groter positief effect op de huid.

Gezichtsbehandeling voor De Tienerhuid

Mijn Huidcoach is er ook voor tieners. Want je kan niet vroeg genoeg beginnen met het verzorgen van je onzuivere of juist droge huid. Met ‘vroeg’ bedoel ik vanaf ongeveer 15 tot 25 jaar. De tienerhuid (of jonge huid) is vaak gevoelig en onzuiver. Jeugdpuistjes, mee-eters of gerstekorreltjes, we kennen het allemaal wel. Ze kunnen erg vervelend en storend zijn.
Ik help met de juiste tips, producten en behandelingen, zodat je er minder last van hebt. Er zijn namelijk veel agressieve producten op de markt die de huid juist alleen maar uitdrogen en nog gevoeliger maken. En als je goed begint, heb je daar later alleen maar profijt van.

Mijn huidcoach

Prijzen & Meer

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!