Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

Permanente make up

‘s Ochtends is het maar al te vaak een race tegen de klok. En ook nu je misschien meer thuiswerkt wil je er toch verzorgd uit blijven zien. Permanente make up (PMU) kan dan een mooie oplossing voor je zijn. Altijd sprekende ogen en wenkbrauwen, symmetrisch en met de vorm die het beste bij je past. In het intakegesprek leg ik je precies uit hoe ik de PMU bij je aanbreng. Ik gebruik prachtige pigmenten en school me jaarlijks bij zodat mijn kennis up to date blijft.

POEDERWENKBRAUW

Ik accentueer jouw wenkbrauwen met kleur, waardoor ze een zacht, ingepoederd effect krijgen. Vergelijk het met het inkleuren van je wenkbrauwen met potlood. Zacht of meer uitgesproken, wat jij mooi vindt. Resultaat: een subtiel en geaccentueerd effect, waardoor jouw wenkbrauwen naturel, maar toch krachtig naar voren komen.

OMBRE

Bij de ombre-wenkbrauw creëer ik een natuurlijk poedereffect van licht naar donkerder met een specifieke techniek. Het effect? Super natuurlijk en amper van ‘echte’ wenkbrauwen te onderscheiden. Goed geschikt voor mensen met een wat vetter huidtype met grove poriën. Resultaat: een zacht poedereffect tussen jouw eigen wenkbrauwhaartjes, waardoor ze een mooiere en vollere vorm krijgen.

Procedure bij permanente make up

In het intakegesprek bespreken we jouw wensen. Ook vul je dan een gezondheidsverklaring in, zodat we zeker weten dat er geen indicaties zijn waardoor ik de PMU niet mag zetten.

Tijdens de eerste behandeling tekenen we de wenkbrauwen met een potlood in, totdat je helemaal tevreden bent. Daarna bepalen we samen de best passende kleur. Na minimaal 6 weken vindt de nabehandeling plaats waarbij we nog correcties kunnen aanbrengen. Zo krijg je stap voor stap je ideale wenkbrauw. Bekijk de tarieven.

ivy-aralia-nizar-420dKcPcvAE-unsplash

aangesloten bij de GGD

Als je permanente make-up laat zetten wil je natuurlijk wel dat dit hygiënisch en veilig gebeurt. Ontbreken de hygiëne en veiligheid, dan kun je infecties en ziekten oplopen, zoals hepatitis.

Uiteraard heeft Mijn Huidcoach een GGD-vergunning. Dit houdt in dat de praktijk aan een strenge inspectie heeft voldaan. Tijdens zo’n inspectie wordt er gecontroleerd of er volgens de richtlijnen van de GGD en het Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid wordt gewerkt. Alleen beautysalons met een landelijke registratie en vergunning mogen permanente make-up zetten. Zonder vergunning is dit absoluut verboden.

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!