Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

Permanente make up

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en je uitdrukking. Met de nieuwste technieken voor permanente make-up kun je prachtige natuurlijke wenkbrauwen creëren. Je eigen wenkbrauwen kunnen symmetrisch en voller gemaakt worden en met de vorm die het beste bij jou past.

Permanente Make-Up

POEDERWENKBRAUW

Met deze techniek maak ik een zachte schaduw die je wenkbrauwen een perfecte vorm geven en een heel natuurlijk zacht resultaat, alsof ze ingekleurd zijn met poeder. Je kunt het vergelijken met het inkleuren van je wenkbrauwen met potlood.

Het resultaat is dus een subtiel en geaccentueerd effect, waardoor jouw wenkbrauwen naturel, maar toch krachtig naar voren komen.

Wil je een zachte uitstraling of meer uitgesproken?
Je kunt kiezen wat jij mooi vindt.

Procedure bij permanente make up

In het intakegesprek bespreken we jouw wensen. Ook vul je dan een gezondheidsverklaring in, zodat we zeker weten dat er geen indicaties zijn waardoor ik de PMU niet mag zetten.

Tijdens de eerste behandeling tekenen we de wenkbrauwen met een potlood in, totdat je helemaal tevreden bent. Daarna bepalen we samen de best passende kleur. Na minimaal 6 weken vindt de nabehandeling plaats waarbij we nog correcties kunnen aanbrengen. Zo krijg je stap voor stap je ideale wenkbrauw. Bekijk de tarieven.

ivy-aralia-nizar-420dKcPcvAE-unsplash

aangesloten bij de GGD

Als je permanente make-up laat zetten wil je natuurlijk wel dat dit hygiënisch en veilig gebeurt. Ontbreken de hygiëne en veiligheid, dan kun je infecties en ziekten oplopen, zoals hepatitis.

Uiteraard heeft Mijn Huidcoach een GGD-vergunning. Dit houdt in dat de praktijk aan een strenge inspectie heeft voldaan. Tijdens zo’n inspectie wordt er gecontroleerd of er volgens de richtlijnen van de GGD en het Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid wordt gewerkt. Alleen beautysalons met een landelijke registratie en vergunning mogen permanente make-up zetten. Zonder vergunning is dit absoluut verboden.

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!