Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

Je huid in topconditie brengen met één behandeling?

Je huid in topconditie brengen met één behandeling?

Onze huid krijgt heel wat te verduren door onder andere weersinvloeden, voeding, stress en (verkeerde) verzorgingsproducten. Hierdoor kan het zijn dat je te maken krijgt met acne, huidveroudering, roodheid in je gezicht (rosacea), doffe huid. De oorzaak aanpakken is belangrijk, maar een goede behandeling is net zo belangrijk en daarom ben ik ontzettend enthousiast over de ONA Hydro-facial.

 

De hydro-facial gezichtsbehandeling is volledig pijnloos en het kan zelfs als ontspannen worden ervaren. Het fijne is dat het kan worden toegepast op elke specifieke huidbehoeften en de behandeling kan het hele jaar door gegeven worden.

 

Toen ik over het apparaat had gelezen, begon mijn nieuwsgierigheid meteen te kriebelen, dus ik belde direct mijn leverancier Toskani voor het fijne ervan.

 

Na een gezellig gesprek boordevol informatie, kon ik niet wachten en plande ik meteen een afspraak voor een demo in. Ik ben gewoon zo’n type dat dingen graag eerst zelf wil ervaren, herken je dat?

 

Bij aankomst in het gloednieuwe pand in Blaricum werd ik hartelijk verwelkomd door Nicole, die me alles uitlegde over deze innovatieve behandeling. De ONA Hydro-facial is als een complete gym workout voor je huid, met stappen als ‘CLEAN’, waarbij alle onzuiverheden worden weggezogen, ‘INFUSE’, waarbij een krachtig serum diep in de huid wordt gesluisd, en ‘WORKOUT’, waarbij je huidspieren een flinke training krijgen voor een liftend effect.

 

Nicole ging aan de slag met de eerste stap, en wow, die vacuüm deed echt zijn werk! Na deze fase voelde mijn huid zo fris en schoon aan. Echt, de hele behandeling is zo ontspannend, maar tegelijkertijd super effectief. En die workout waarbij je gezichtsspieren getraind worden? Dat was echt een unieke ervaring. Je kunt gewoon voelen hoe je spieren zich aanspannen en ontspannen.

 

Na de behandeling had ik zo’n stralende en schone huid!

 

En weet je wat? Het resultaat was zo prachtig dat ik direct het apparaat heb besteld, en ik kan echt niet wachten tot het in mijn salon staat te shinen! Als alles goed gaat, is de ONA Hydro-facial er eind mei, begin juni 2024. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Maar voordat ik het ga gebruiken, moet ik eerst een training volgen zodat ik de behandelingen zo goed mogelijk kan geven aan jullie.

 

Dus, ben jij nu ook zo nieuwsgierig naar deze geweldige behandeling? 

Boek dan alvast jouw afspraak vanaf 30 mei.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Overige blogs

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!

Gerelateerde berichten

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!