Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

Roodheid

Rode adertjes, vlekkerige roodheden, warmte- en spanningsgevoel, pukkels voornamelijk op jouw wangen, kin en neus? Probeer je het te camoufleren met make-up maar het blijft nog steeds zichtbaar?

Maakt roodheid je onzeker?

Ik begrijp je frustratie maar al te goed. Ze lijken steeds zichtbaarder te worden en hebben een vervelende manier om je zelfvertrouwen te ondermijnen.

Bijna iedereen heeft wel ergens een adertje dat graag in de schijnwerpers wil staan. Maar dat betekent niet dat we er genoegen mee hoeven nemen. Jij verdient een huid die je trots laat stralen, zonder de afleiding van die ongewenste rode vlekjes.

mathilde-langevin-0YJGBHxldAg-unsplash-scaled.jpg

Dé oplossing!

Hier komt mijn oplossing om de hoek kijken. Met gespecialiseerde behandelingen pak ik die rode adertjes gericht aan. Weg met de ongemakkelijke gevoelens en de zelfbewuste momenten. Hallo, vernieuwd zelfvertrouwen en een huid waar je blij mee bent!

 

Mijn deskundige behandelingen en producten zijn ontworpen om de roodheid effectief te verminderen en te voorkomen, zodat jij je niet langer hoeft te ergeren aan hun aanwezigheid. Of ze nu op je wangen, neus of ergens anders tevoorschijn komen, ik heb de knowhow en de passie om jou te helpen ze te verminderen.

Wat kun je verwachten? Een gevoel van opluchting, om te beginnen. Maar ook een hernieuwd gevoel van eigenwaarde. Ik wil dat je je goed voelt in je eigen huid, zonder je zorgen te maken over wat anderen zien. Samen werken we aan een huid die jouw natuurlijke schoonheid op de voorgrond plaatst.

 

Het is tijd om actie te ondernemen en die rode adertjes een halt toe te roepen. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen voor een persoonlijk consult. Samen bespreken we jouw wensen en stel ik een plan op om die rode adertjes te verminderen en je huid te laten stralen.

MIJN HUIDTRAJECT

Een huidcoach gebruikt de Dermapen om de gevoelige huid te verbeteren

EINDELIJK RESULTAAT

Ben jij er helemaal klaar voor om vol commitment je huid te verbeteren?

Dan is het Mijn Huidtraject met persoonlijke coaching voor jou dé oplossing!

We gaan samen 6 maanden vol aan de slag om jou weer te laten stralen. Met mijn persoonlijke begeleiding en de beste producten zie je nu eindelijk het resultaat in de spiegel.

 

  • behandelingen op maat speciaal afgestemd op jouw unieke huid
  • persoonlijke coaching tijdens de behandelingen
  • buiten de behandelingen om al je vragen stellen via whats app
  • de beste kwaliteit producten
  • je weet van te voren waar je aan toe bent. Dat geeft rust
  • elke maand een moment voor jezelf
  • per maand betalen
  • een reiniger cadeau speciaal voor jouw huid

kies nu voor jezelf

maak een afspraak

In een gratis kenningsmakingsgesprek vertel jij over jouw huid en je wensen.  We kijken of het klikt en of we een goed gevoel hebben. Als dat zo is, kunnen we aan de slag en plannen we een intake.

MIJN HUIDCOACH

PRIJZEN & Meer

Bekijk ze hier

Aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen, leuke nieuwtjes en tips!