Gratis verzending vanaf €50,-

voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Bij de 1 ste bestelling een gratis stappenplan

WIE IS LINDA?

Aangenaam, Linda!

Moeder van twee lieve kids en gelukkig getrouwd met Casper. Begonnen als commercieel assistent bij een hypotheekkantoor, waar ik het best naar m’n zin had. Maar er kriebelde iets en ik wilde uiteindelijk tóch iets anders. Iets voor mezelf, waar ik een passie voor voel en waar ik mensen mee help. Nou wil het toeval (als dat al bestaat) dat er vlakbij mijn werk een opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten zat.

Zomaar een intakegesprek ingepland en… me meteen maar ingeschreven voor de opleiding tot schoonheidsspecialist! Dat werd twee jaar lang terug de schoolbanken in (met veel plezier hoor). Twee avonden in de week opleiding, praktijk en theorie. Na mijn diplomering heb ik me direct bij de KvK ingeschreven en zo ontstond in 2009 mijn salon! Eerst in de avonduren en later langzaam mijn werk in loondienst afgebouwd. De beste beslissing ooit! Want nu doe ik wat ik écht leuk vind.

NAMELIJK...

Je helpen bij het realiseren van de beste versie van… JOU. Zonder drastische ingrepen, maar met mooie producten zonder toevoegingen die de huid irriteren. Zodat jij met een goed gevoel, blij en zelfverzekerder mijn salon uitloopt.

De coronatijd heb ik benut om me te specialiseren in huidverbetering. Met huidverbetering ga je namelijk een stapje verder. Je gaat voor een duurzaam resultaat door de diepere werking van producten en behandelingen. Jouw gezicht is immers je visitekaartje als sterke vrouw!

Eén enkele behandeling, dat is niet de oplossing. Huidverbetering is een proces waarbij we samen aan de huid blijven werken. Naast de behandelingen zijn goede producten dus essentieel. Met een intake, huidmeting en productadvies werken we aan een huid zonder problemen. Gaan we het samen aan?

Gaan wij het samen aan?

Boek je afspraak rechts onderin of stuur een mail